Коя е 64-годишната гимназиална учителка Бриджит Макрон, съпруга на 39-годишния

...
Коя е 64-годишната гимназиална учителка Бриджит Макрон, съпруга на 39-годишния
Коментари Харесай

Защо Бриджит Макрон била желана от всички мъже СНИМКИ

Коя е 64-годишната гимназиална учителка Бриджит Макрон, брачна половинка на 39-годишния френски президент Еманюел Макрон?

Бриджит била най-малкото дете в фамилията. Баща й се занимавал със личен бизнес за произвеждане на шоколад, който и в този момент му носи доста пари, написа jenata.blitz.bg.



Бриджит била освободено момиче и постоянно получавала от родителите си най-хубавите тоалети, а от време на време била оценена и за своите университетски достижения.

На 20-годишна възраст, без пресилване, Бриджит била една от най-желаните съпруги в родния си дребен град. Не след дълго, на 21 години, тя се омъжила за банкер, от който по-късно родила три деца.



Бриджит станала преподавател и сменяла работата си неведнъж, до момента в който Еманюел Макрон не станал неин възпитаник в школата на Амиен. Той недвусмислено озарил сивото й всекидневие. Родителите му много се ядосали, когато научили за връзката на сина му, по тази причина скоро той бил изпратен да учи в различен град, само че това не нарушило връзките му с Бриджит.



Бриджит дълго не могла да показа Еманюел на брачна половинка си, само че, в случай че това в миналото тормозило бъдещият президент на Франция, той в никакъв случай не говорел за това.

След време Макрон бил добре признат в огромното семейство на Бриджит. Децата и внуците й са добре настроени към сегашния президент на Франция, до момента в който самата Бриджит, както за първата дама и нейната възраст, наподобява сносно.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР