Кой точно управлява Русия? Този въпрос отправя британският Дейли Мейл,

...
Кой точно управлява Русия? Този въпрос отправя британският Дейли Мейл,
Коментари Харесай

По какво се познават двойниците на Путин?

Кой тъкмо ръководи Русия? Този въпрос насочва английският „ Дейли Мейл ”, след което прави разбора за вероятните двойници на Владимир Путин, които се появяват на разнообразни телевизионни събития като последното му среднощно посещаване в Мариупол предходната седмица. 

Медията напомня, че видео събрало разликите в лицата на хипотетичните двойници доби огромна известност последните дни.

Досега тезата, че президентът на Руската федерация праща на разнообразни събития свои двойници бе много експлоатирана от украинските и съветските опозиционни медии. Тя е дискутирана постоянно от политолози като Аббас Галямов, Валерий Соловей, Михаил Шейтелман и някогашният сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) Сергей Жирнов.

Британците стигат до извода, че същинският Путин има най-малко два двойника, които отвреме в точния момент вземат участие в събития - като концерта на стадион " Лужники " или среднощните визити в Мариупол. Твърди, се, че един съветски двойник даже е дал преди време изявление за медия. 



Това, че съветският президент употребява двойници, може да се потвърди по измененията във формата на ушната мида. При двойниците на Путин тя е с друга форма. 

Друг белег е дребна, съвсем незабележима бенка на лицето, която при същинския Путин и при двойниците му е с друго място.

Едно от лицата има дълги бръчки, а друго къси и прекратени. Една от огромните разлики открити при „ Путин в Мариупол ” е, че на него брадичката му е забележим друго от тази на оригинала. Вероятно в окупирания украински град е изпратен най-слабият двойник.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР