Кой ще бъде първият български волейболист, който ще спечели зелен

...
Кой ще бъде първият български волейболист, който ще спечели зелен
Коментари Харесай

Кой ще e първият волейболист, който ще спечели зелен картон?

Кой ще бъде първият български волейболист, който ще завоюва зелен картон? Отговорът може да стане явен още на следващия ден, 11 октомври (петък), когато е дуелът от Суперкупата на България. Супер конфликтът, с който се открива шампионата в Суперлигата при мъжете, опълчва първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) и носителя на Купата Хебър (Пазарджик).

Двубоят е от 18:30 часа в столичната зала „ Христо Ботев “ и ще бъде излъчен онлайн по DIEMA SPORT.

За първи път в родното състезание Национална волейболна лига вкарва така наречения зелен картон. Той ще се дава на избран волейболист за феърплей, като нововъведението ще докара до нови позитивни моменти в изявата на играчите по време на срещите.

„ Искаме да дадем повече тласък на правилното отношение сред самите състезатели. Защото положителният образец е инфекциозен и за волейболистите, и за самите почитатели на играта “, разясняват за формалния уебсайт на БФВолейбол от НВЛ.

Друга оригиналност в българския шампионат е въвеждането единствено на една техническа отмора по време на геймове, като спирането ще бъде на 12-а точка. Така дуелите ще станат още по-динамични и забавни, каквато е и главната цел на Националната волейболна лига.

Кой ще завоюва Суперкупата и по какъв начин ще се развие този забавен мач ще разберем в утрешния ден, само че едно е ясно шоуто е обезпечено, откакто разногласието за Трофея опълчва два от най-класните тимове в Суперлигата на България. Припомняме, че БФВ пусна билети по 5 лв. за Суперкупата, като се чакат цялостни трибуни в зала „ Христо Ботев “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР