КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ НЕЯ: ЕТО Я СМЕТКАТА НА ВСЕКИ ПОЛИТИК„Инфодемия“

...
КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ НЕЯ: ЕТО Я СМЕТКАТА НА ВСЕКИ ПОЛИТИК„Инфодемия“
Коментари Харесай

Стига „инфодемия“! Китай победи вируса за 48 дни, Италия: „Ще се прегърнем след 2 седмици“, Германия - slava.bg

КОЙ ПЕЧЕЛИ ОТ НЕЯ: ЕТО Я СМЕТКАТА НА ВСЕКИ ПОЛИТИК

„ Инфодемия “ – зараза от суматоха в медиите, назовават към този момент цялата буря от последните седмици в Европа експертите. Китай за 48 дни карантина се оправи съвършено с резултатите на открития там ковид. Действията започнаха 40 дни седмици след откриването му.

Италия стартира 3 седмици, откакто Пациент 0, както го назовават там, е инфектиран своята зараза първо в огнището Кодоньо, където НЯМА нови инфектирани. В сряда вечер министър председателят Конте съобщи, че с карантината на целия Ботуш и островите: „ след 2 седмици ще се прегърнем още веднъж “. В страната има малко над 1000 заболели С, не ОТ ковид, както прецизират специалистите там, на легло в лечебни заведения. Абсолютен фалшив е препълването им в 10 пъти по-голяма от България страна – това е станало в обособени случаи в дребни градчета.

В Германия, която посрещна четвъртък с 1996 инфектирани има смъртност 0,015 или под леталните изходи от другите 200 типа сходни вируси, които сега щъкат из Европа. Испания и Франция са с 2 %.

КИТАЙ ПОТУШИ С ИНФОДЕМИЯТА МАСОВИТЕ ПРОТЕСТИ В ХОНКОНГ, кой си спомня за многомесечните шествия с интернационално присъединяване през днешния ден

ИТАЛИЯ НЯМА ДА НАМАЛИ РЯЗКО БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ СИ, срещу което по начало са ръководещите и изключително преобладаващата в държавното управление соцпартия, наричана там Демократична, на плануван преди експлоадирането инфодемията референдум – ОПОЗИЦИЯТА ИЗЧЕЗНА ОТ МЕДИИТЕ И съдебна експертиза ПОЯВЯВА В МИМАНСА В НОВИНИТЕ, КОЕТО Е ВАЖНО И В НАВЕЧЕРИЕТО НА РЕШАВАЩИ ЗА СЪДБАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗБОРИ В НЯКОЛКО СТРАТЕГИЧЕСКИ РАЙОНА, КЪДЕТО ДЕСНИЦАТА УБЕДИТЕЛНО ВОДЕШЕ. Иначе в страната, както всяка година си има 5,8 носители на 200-те грипоподобни вируса – годишно С тях умират сред 8000 и 9000 души.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР