Кой е Ървинг Лозано? Нека прегледаме визитката на 22-годишния мексикански

...
Кой е Ървинг Лозано? Нека прегледаме визитката на 22-годишния мексикански
Коментари Харесай

Под микроскоп: Светкавицата от Мексико, която порази Холандия

Кой е Ървинг Лозано? Нека прегледаме визитката на 22-годишния мексикански суперталант, който към този момент попада в полезрението на всички огромни клубове в Европа. Чъки, както е по-известен измежду почитателите, започва кариерата си в мексиканския Пачука. За един от най-обичаните клубове в страната записва 120 мача и 31 гола в шампионата, където бързо се трансформира в огромния любим на публиката.
 Под микроскоп: Ървинг Лозано
Лозано стартира да реализира огромната си фантазия през сезон 2015/2016, когато забива цели 18 гола, а осем от тях са в CONCACAF Champions League. Всички тези числа му донесоха и първите значими самостоятелни призове. “Златната обувка” и “Най-добър млад играч” в най-престижния клубен шампионат в Северна Америка.
 Под микроскоп: Ървинг Лозано
Чъки стартира да свети блестящо и с националната фланелка, а статистиката му е впечатляваща за толкоз млад футболист. До този миг младежът е изиграл 24 срещи, в които има седем попадения. През 2016 година е част от олимпийския тим на Мексико. Това не бе най-силният шампионат за него, с цел да пристигна обаче Купата на Конфедерациите, където той безусловно разнищи отбраната на Русия в последния мач на мексиканците.

Всички тези триумфи и впечатляващи моменти накараха доста от огромните клубове в Европа да стартират да наблюдават гения. Специфичните качества, които има, скоростта, разнообразието в играта и страхотните тактически умения, му донесоха доста огромен избор за идната му стъпка в кариерата. На 19 юни Ървинг Лозано подписва контракт за шест години с ПСВ. В Холандия незабавно стартира да прави каквото си желае с противниковите бранители. Гол след гол и впечатляващи осъществявания за едвам 27 кръга в Ередивизи, не е инцидентно, че той е водач при голмайсторите, макар че не играе на върха на офанзивата на “филипсите”.  Под микроскоп: Ървинг Лозано

Стил на игра:
Лозано е тактически доста еластичен, тъй като може да играе в доста разнообразни схеми. Все отново най-добре се усеща, когато тимът играе с групировка 4-2-3-1, когато нападна от дясната страна. Отличен надзор върху топката и голямо самочувствие, което обаче е подплатено с доста голове и още повече асистенции и сполучливи пробиви. Интересен факт е, че може да бъде употребен и на левия фланг. Когато играе на тази позиция той безусловно копира играта на Ариен Робен. Пробив, влизанe във вътрешността и праволинеен шут, единствено че с десния крайник.
 Под микроскоп: Ървинг Лозано
Всички тези умения го изкачват към върховете на международния футбол, само че има още неща, които би трябвало да усъвършенства, с цел да стане приключен състезател, който да успее да прави разликата в най-големите отбори в Европа. Чъки би трябвало да развие своята физика и игра с левия крайник, които към момента са надалеч от нужното.

¡Vamos Chucky! @HirvingLozano70 pic.twitter.com/4ssfRVr2U6
— PSV International (@psveindhoven) January 12, 2018
Феновете на ПСВ постоянно са се радвали на страхотни атакуващи футболисти. Дрис Мертенс, Мемфис Депай, Ариен Робен и Балаш Джуджак са дребна част от имената, които са творили на “Филипс Стейдиъм” в последните години. Изглежда, че отборът откри своята нова огромна звезда в лицето на Ървинг Лозано. Въпросът е в този момент кой огромен клуб ще обърне взор към него и ще даде опция на своите почитатели да следят специфичния Чъки.

ГАЛЕРИЯ Ередивизие 27 кръг, събота 10 март  Вилем II 5:0краен резулат  ПСВ Айндховен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР