Ковачницата на Mercedes-AMG от Афалтербах представи необикновена шоу кола, която

...
Ковачницата на Mercedes-AMG от Афалтербах представи необикновена шоу кола, която
Коментари Харесай

Mercedes-AMG се преоткрива - видео

Ковачницата на Mercedes-AMG от Афалтербах показа невероятна шоу кола, която дава вероятност за напълно електрическото бъдеще на AMG Driving Performance. Дизайнерското изследване Vision AMG е електрически суперавтомобил, икона на жанр и първокласен състезателен автомобил.

Проучването на бъдещия дизайн осъществено с Vision AMG прави сериозна поръчка от всяка позиция - впечатляващи са пропорциите, характеризиращи се с дълго междуосие и къси надвеси на каросерията, изразени рамена, огромни колела, присъщ спойлер откъм гърба и звездообразен светлинен автограф на главните фарове. Под повърхонста на купето с четири порти е самостоятелната платформа AMG.EA, която сега се създава в Афалтербах за напълно електрическите бъдещи мощни модели.

„ AMG преоткрива себе си. Както преди време направиха нашите бащи-основатели, от известно време в Афалтербах има нов, доста специфичен дух на оптимизъм. Курсът е ясно избран към електрифицираното бъдеще. Нашите желания са високи. Защото нашите клиентите чакат като нас, че чисто електрическите модели са специфични.

С електрическото задвижване SLS AMG, нашата лична хибридна технология E PERFORMANCE и първите производни на Mercedes-EQ, ние към този момент демонстрирахме обширно нашия опит. С това изследване в този момент даваме първа визия за това по какъв начин пренасяме ДНК на AMG в напълно електрическото бъдеще от 2025 година “, споделя Филип Шимер, основен изпълнителен шеф на Mercedes-AMG GmbH.



Всички съставни елементи на задвижването са модифицирани през цялото време. Това се отнася освен за самата платформа AMG.EA, само че и за специфичната високопроизводителна батерия с високо напрежение и задвижващата технология. В основата на Vision AMG е моторът с аксиален поток, създаден от дъщерното сдружение на Mercedes-Benz YASA. Със своя стилен и лек дизайн, той обезпечава доста повече мощ от стандартните електрически мотори, съгласно производителя.

Директната връзка с екипа на Mercedes-AMG Petronas F1 се вижда от доста образни елементи. Те включват сребърната багра с широкоформатен модел звезда върху раменете и задното крило, функционални детайли от забележим въглерод, аеродинамичният дизайн на 22-инчовите джанти с аерообшивки, логото на AMG и детайлите в цвят Petronas на праговете и дифузьорите.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР