Ковачница на талантиАнатолий Макаров, Посланик на Русия в БългарияУважаеми господин

...
Ковачница на талантиАнатолий Макаров, Посланик на Русия в БългарияУважаеми господин
Коментари Харесай

Русия поздрави УНСС за 100 г.

Ковачница на гении
Анатолий Макаров,
Посланик на Русия в България

Уважаеми господин Ректор,
Уважаеми преподаватели и студенти,


От името на Посолството на Русия в България и персонално от свое име позволете ми от цялото си сърце да ви поздравя със 100-годишнината на Университета за национално и международно стопанство.
УНСС е Алма матер на хиляди експерти в другите сфери на стопанския живот в страната. Това е освен най-старият, само че и най-авторитетният и най-големият бизнес университет в България и цяла Югоизточна Европа. Тук в осем факултета се трудят едни от най-хубавите преподаватели, чийто престиж е приет както в България, по този начин и в целия свят. Успешно се осъществят редица взаимни планове, реализира се деен съвместен продан на студенти и преподаватели. Ние високо ценим тази активност и от своя страна ще я поддържаме и отсега нататък.
Уважаеми другари! Преди 100 години бе основан Университетът за национално и международно стопанство, с цел да се трансформира в ковачницата на безчет надарени хора, същински експерти в своята област. В този церемониален ден бих желал да пожелая на Университета по-нататъшно преуспяване, а на студентите, преподавателите и учените положително здраве, целенасоченост, постоянни познания и подчинение на нови научни върхове.

Честит празник!

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР