Котките са едни от най-предпочитаните домашни любимци. Те са любвеобилни,

...
Котките са едни от най-предпочитаните домашни любимци. Те са любвеобилни,
Коментари Харесай

Лакомства за котки

Котките са едни от най-предпочитаните домашни любимци. Те са любвеобилни, благи и извънредно обществени.

Тяхната натура не е нападателна, а в противен случай – котките са извънредно кротки и спокойни животни. Те отдават времето си на игра или лов, като се отличават със своята изключителна активност и привлекателност. Котките бързо се привързват към своите стопани и са извънредно любвеобилни.

Пълноценната грижа за котките се показва в построяването на място за спане, игра, физиологически потребности, както и в вярното хранене. За да подобрите качеството на живот на своята котка, то е значимо да обърнете внимание на тяхното образование.

Котките са интелигентни животни, които могат елементарно и бързо да възприемат команди. За да стимулирате по-бързото и елементарно образование на своите домашни любимци, то е значимо да ги снабдявате с лакомства.

Лакомствата за котки са разновидни по форма, усет и нужда хранителни артикули, които служат за заплащане на котката при сполучливо изпълнена команда или които са предопределени да се оправят с друг проблем.

Видове котешки лакомства

Лакомствата за котки могат да се разграничават съгласно своята форма и вариация. Те могат да бъдат пасти и кремове, под формата на хрупкави
Всичко за Вашата сватба
хапки, като пръчици за дъвчене, дражета, сушени и натурални лакомства.

Лакомства за зъби

Според предназначението си, лакомствата за котки могат да бъдат предопределени за зъбите – те се изготвят, с цел да доставят грижа на котешките зъби и постоянно са основани със специфични успокояващи билки, които да потискат болежка или възпаления.

Лакомства за четина и кожа

Има лакомства, които са предопределени за кожата и козината на котките – те са формирани от витамини А и Е, както и омега-3 и омега-6 мастни киселини, които се грижат за козината, кожата и зрението на котката. Обикновено този тип лакомства са под формата на паста.

Лакомства за премия

 Котешка храна

Лакомствата за игра и награди са под формата на пръчици, крем, снакс или други Те се дават директно след изпълнена команда и служат за насърчаване.

Лакомства срещу космести топки

Има специфични лакомства за котки, които работят превантивно против космени топки в стомаха. Те се оферират под формата на снаксове, паста или крем. В състава им влиза мултивитаминен комплекс, подсилващ имунната система, както и съставката малц.

Функционални лакомства

Има лакомства, които доставят комплекса грижа за
Всичко за Вашата сватба
разнообразни аспекти от здравето на котките. Такива функционални лакомства имат свойството да укрепват костите, да поддържане на здравето на устната празнина, за имунната система и други Те се оферират като пасти, снакс и крем.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg