Котките са доста своенравни животни и по тази причина, не

...
Котките са доста своенравни животни и по тази причина, не
Коментари Харесай

Какви ползи носи отглеждането на котка?

Котките са много своенравни животни и затова, не се славят като най-хубавия другар на човек. Въпреки това не можем да отречем, че развъждането на писани има своите прерогативи. Вижте няколко изгоди, заради които си заслужава да се грижите за едно такова творение. Запознайте се също и със качествата на котките.

Котките работят успокояващо

Въпреки че не могат да приказват, котките могат да те накарат да забравиш за неприятните страсти. Изследване е посочило, че те имат свойството да намаляват напрежението. Оказва се също по този начин, че стопаните на писани са по-малко застрашени от сърдечни проблеми спрямо другите хора.

Котките имат телепатични способности

Не всички от стопаните на котките са твърдо уверени в това мнение, само че въпреки всичко има и такива, които го поддържат изцяло. Всъщност по-стара анкета, извършена в Англия и Съединени американски щати демонстрира, че съгласно цели 33 % от хората техните писани са свързани по телепатичен път с тях и могат да дават отговор на тихи команди или даже да прочитат мислите им.

 Отглеждане на Котки

Котките оказват помощ на необвързаните да се обвържат по-бързо

Ако отдавна търсите любовта, само че по този начин и
Всичко за Вашата сватба
не ви е провървяло още, наложително си вземете котенце. Проучване сочи, че дамите напряко се разтапят от гледката на мъж, обгрижващ животно. Освен това съгласно повече от половината дами господата, които имат котка вкъщи, са доста по-секси от другите.

Котката не би трябвало да бъде разхождана

Всеки притежател на куче знае какъв брой е ангажиращо да разхождаш куче по два или три пъти дневно. Да, през лятото това може да бъде и занимателно, само че през студените и дъждовни месеци си е много сериозен ангажимент. За сметка на това развъждането на коте не изисква да извеждате животното на открито, тъй че спестявате време и старания.

Котките са лечители

Множество изследвания демонстрират, че котките имат умеенето да усъвършенстват човешкото здраве. Според експертите галенето на котка убива микроби, укрепва кости, бори се с възпаления, депресии, бодърствуване, неспокойствие, безпокойствие, главоболие и други положения.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg