Котаракът Лари, който живее в резиденцията на британския министър-председател, не

...
Котаракът Лари, който живее в резиденцията на британския министър-председател, не
Коментари Харесай

Котаракът Лари пренебрегва препоръките за самоизолация

Котаракът Лари, който живее в резиденцията на английския министър-председател, не се самоизолира, макар че стопанинът му Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е се разболя от Ковид-19, заяви в. "Дейли мейл ", предава Българска телеграфна агенция.

Лари беше сниман да се препича на слънце пред вратата на резиденцията, да се търкаля, да гони гълъб, да съска против незнайна опасност, да следи за реда от стълбите.

Британската ветеринарна асоциация предложи котките от семейства със инфектирани с новия ковид или самоизолиращи се да не излизат на открито. Данни писаните да предават вируса на хора обаче няма.

Котаракът Лари няма да си тръгне "Даунинг стрийт " 10

Говорителят на министър-председателя през вчерашния ден сподели на брифинг, че Лари е добре и си прави котешките работи.

Лари постъпи на работа на Даунинг стрийт 10 през 2011 година, с цел да помогне в битката с плъховете.

Британският министър-председател Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е е в болница поради затруднения от Ковид-19. Годеницата му Кари Симъндс е в самоизолация, откакто получи признаци на заболяването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР