Кот д`Ивоар наглед подсигури участието си сред най-добрите 16 на

...
Кот д`Ивоар наглед подсигури участието си сред най-добрите 16 на
Коментари Харесай

Кот д'Ивоар сгреши срещу Сиера Леоне, Тунис разби Мавритания

Кот д`Ивоар привидно подсигури присъединяване си измежду най-хубавите 16 на Купата на африканските народи . Селекцията на Патрис Бьомел се затрудни много и ненапълно изненада с равенството 2:2 против Сиера Леоне. Въпреки това " оранжевите " остават едноличен водач в своята група Е.

Във втори следващ мач " лъвската планина " даде сериозен отпор на привилегирован противник, като в предходния кръг страната от Западна Африка стигна до 0:0 и с настоящия притежател на трофея Алжир.
 Мо Салах и ВАР измъкнаха Египет против Гвинея Бисау
Мо Салах и ВАР измъкнаха Египет против Гвинея Бисау

" Фараоните " с значим триумф в група D

В 10-ата минута Кот д`Ивоар получи правото да извърши дузпа, откакто Умару Бангура събори състезател на " слоновете " в наказателното поле. Франк Кесие обаче не съумя да преодолее трансформиралият се в интернет сензация пазач на Сиера Леоне - Мохамед Камара.

И той обаче капитулира в 25-ата минута, когато Себастиен Алер се разписа след задължаващо подаване на Уилфред Заха. Съперникът им не се предаден и в 55-ата стигна до изравняването посредством Камара.

Следващият воин на срещата се споделяше Никола Пепе. Крилото на Арсенал получи пас от Сангаре в 65-ата минута и с обмислен изстрел от границата на наказателното поле направи 2:1. И когато в лагера на символичните домакини си мислеха, че успеха им е вързана в забрадка - Алхаджи Камара се възползва от неточност на Бадра Али Сангаре и фиксира за крайното 2:2.

????????????????

2019

It's 's 2nd TotalEnergies AFCON participation, in both occasions they have played against. | |
— #TotalEnergiesAFCON2021 (@CAF_Online)
В друга среща играна по същото време, Тунис записа първа победа на КАН, откакто разруши Мавритания с 4:0. Два гола за спечелилите означи Уахиб Хазри, а по един път се разписаха Матхолти и Джазири.
 Мали и Гамбия взаимно си помогнаха за присъединяване на осминафиналите
Мали и Гамбия взаимно си помогнаха за присъединяване на осминафиналите

1:1 сред двата отбора в група F
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР