Костадин Костадинов с остри критики към позицията на ДБ за

...
Костадин Костадинов с остри критики към позицията на ДБ за
Коментари Харесай

„Възраждане“ иска затвор и трудови лагери за тези, които са срещу АЕЦ „Белене“

Костадин Костадинов с остри рецензии към позицията на Демократична България за АЕЦ „ Белене “.

„ Току що гледах по една от националните малките екрани по какъв начин Мартин Димитров, народен представител от Демократична България, обясняваше какъв брой е безсмислено довършването на АЕЦ „ Белене “. Да приказваш сходни неща пред българския народ в миг, в който цената на тока за индустриални консуматори скочи в пъти, а битовите консуматори треперят от боязън в очакване на покачването и за тях, е демонстрация или на висша форма на национална изменничество, или на тежък случай на мозъчно увреждане “, написа във Facebook водача на „ Възраждане “.

Той разяснява, че „ въпреки всичко упоритостта на американските сътрудници за въздействие у нас в прокарването на антибългарските им политики е почтена за почитание - към този момент повече от 30 години те поредно работят за унищожаването на българската страна част по част, като съответно сега за следващ път се пробват да довършат изтезанието на българската енергетика “.

„ Ето за какво се надявам те също да одобряват с почитание позицията на Възраждане, че поради тези свои дейности мястото на всички сходни национални предатели и покровители на непознати национални ползи е в пандиза. Разбира се там ще имат опция да работят и всеки 2 работни дни ще им се броят като 3 зад решетките. Ще имат огромен избор от работни места - тунела под Шипка, тунела под Петрохан, урановите мини и така нататък Тези от тях, които ще са в Белене, няма да бъдат разхождани далеко - те ще могат да се включат директно в доизграждането на АЕЦ „ Белене “, написа Костадинов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР