Костадин Георгиев-Коцето Калки и бившият кмет на столичния район Младост

...
Костадин Георгиев-Коцето Калки и бившият кмет на столичния район Младост
Коментари Харесай

Десислава Иванчева и Коцето Калки водят по две листи |

Костадин Георгиев-Коцето Калки и някогашният кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчева повеждат листи от гражданската квота на партията Общество за Нова България. 

Основателят на именитата група " Медикус " ще търси поддръжката на гласоподавателите в Бургас и в Пазарджик. Зъдържаната под домакински арест Десислава Иванчева потегля към парламентарната естрада от 23 и 24 изборни региони в София, в които с изключение на " Младост " влизат Витоша, Изгрев, Красно село, Лозенец, Панчарево, Студентски, Триадица, Възраждане, Искър, Кремиковци, Оборище, Подуяне, Сердика, Слатина и Средец. 

Десислава Иванчева смята, че влизането в Народното събрание на Общество за Нова България напълно не е фантазия и напомня, че на последните избори тя сама получи доверие на над 30 000 гласоподаватели. 

Освен Костадин Георгиев и Десислава Иванчева, водачи на листите са хора изявени в разнообразни области. През идващите дни те ще бъдат показани, както и изборната платформа. Самата Иванчева към този момент загатна, че акцията ѝ ще бъде много ексцентрична, като разгласи, че една от задачите ѝ е узаконяване на здравната марихуана. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР