Кошмарен дебют за Еди Алварес в ONE Championship. Бившият шампион

...
Кошмарен дебют за Еди Алварес в ONE Championship. Бившият шампион
Коментари Харесай

Кошмарен дебют за Еди Алварес в ONE Championship

Кошмарен дебют за Еди Алварес в ONE Championship. Бившият първенец в лека категория на UFC и Bellator се изправи против Тимофей Настюхин в борба от шампионата на ONE в лека категория. Алварес стартира доста страхливо срещата, само че за разлика от него Настюхин беше безсърдечен. Тимофей стартира да вкарва ритници при започване на срещата, а Еди опита да го преследва, само че си заплати, тъй като Настюхин му вкара композиция от ляв и десен.

Timofey Nastyukhin SHOCKS THE! The Russian warrior knocks out Eddie Alvarez at 4:05 of Round 1 to advance in the ONE Lightweight World Grand Prix! #WeAreONE #ANewEra #Tokyo #MartialArts pic.twitter.com/YxUV0TSnFR
— ONE Championship (@ONEChampionship) March 31, 2019
Алварес продължи да е отбранителен и пое нов ритник и ляв удар от Настюхин. Двамата разменяха ритници и удари, след което Алварес опита ритник, само че Настюхин му хвана крайници и го смъкна на земята със мощен десен прав. Настюхин продължи да санкционира Алварес, който не приличаше на себе си. Тимофей го приклещи към оградата и го засипа с удари, което кара рефера да приключи срещата в последната минута на първия рунд.

С тази загуба Алварес навлиза в серия от 2 следващи провали с нокаут.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР