Косата е изградена изцяло от клетъчен комплекс богат на кератин.

...
Косата е изградена изцяло от клетъчен комплекс богат на кератин.
Коментари Харесай

Живот за косата

Косата е построена напълно от клетъчен комплекс богат на кератин. Косъма се храни от космен фоликул, който доставя главните субстанции за крепко израстване. Дори да се храните вярно, да вземате спомагателни витамини и минерали укрепващи косата, тя всекидневно е подложена на нездравословни въздействия: измиване с неправилни артикули, несъразмерна приложимост на сешоар и преса, слънце, замърсяване от околната среда.

Всичко това прави косата вяла, чупеща се, цветът й е мъждив и без никакъв искра. Повечето дами усещат косата си доста суха, като че ли нещо я е унищожило за една вечер.



Не може да избягаме от всекидневието си, нито да спрем слънцето да свети, или пък да се изолираме от света и да избегнем градската нечистотия! Ние ще ви кажем по какъв начин в няколко стъпки и постоянна грижа ще възвърнете хубостта на вашата коса!

Преди всичко през горещото време, както тялото по този начин и косата се дехидратират. Специалистите предлагат човек да изпива по 8 чаши вода на ден, само че при по-високи температури може да се усили количеството на 10. Както хидратираме клетките си в тялото, по този начин би трябвало да създадем и с косата си за повече издръжливост и блестящ искра. Но по какъв начин да я доставим тази влага?

Когато косъмът е влажен той се надува и отваря своята повърхнина. Наред с потребните субстанции, които доставяме на косата си посредством продуктите за коса има нещо, което работи като магнит и заключва безусловно влагата в косъма. Това е Провитами B5. Продуктите съдържащи в себе си това вещество оказват помощ на косата да задържи в себе си оптимално повече влага. Хидратираният и добре затворен косъм е по-здрав, цвета е неповторим, а блясъка на косата несравним. За нашите клиенти в салон Магама постоянно предлагаме. Подходяща както за русокоски по този начин и за брюнетки маската с изключение на основния Провитамин B5 съдържа в себе си арганово масло, което е най-хубавият проводник на потребните субстанции вътре в косъма. Маската спомага неговото уплътняване, доставя нужните микроелементи, които възвръщат косъма от вътре на открито.

Завършващата стъпка е нанасяне на еликсир и подхранващо олио за коса, които да затворят косъма.

Защо е нужно да се затвори косъма?

Когато косъма е отворен, това е като отворена рана. През отворения косъм скъпият за структурата и здравината кератин елементарно се губи. За това за довеждане докрай на всяка грижа за коса използвайте еликсир, който затваря кутикулата. Не забравяйте, че с всяко нагряване на косъма от преса или сешоар той още веднъж се отваря и губи скъпи структурни детайли. Професионалистите предлагат потреблението на нежни масла и термозащитни артикули.

Нека да забележим за какво е по този начин?

Маслата работят в две направления. Да оформят предпазен филм към косъма и по този начин той да остане затворен, по този метод предпазваме косата от раздробяване, а въпреки това предпазваме цвета от избледняване. В взаимозависимост дали е фина или по-плътна косата може да употребявате масла на друга основа. Най-популярното е, което в действителност е магично за косата. За по-фини и тънки коси може да употребявате нежна жожоба и. Така забравяте за скубане или заплитане на косата.

Термозащитните спрейове имат сходна функционалност, само че главната им цел е да предотвратят изгарянето на косъма. Те основават тънък филм и съдържат детайли, които защищават косата от висока температура. Задължително е да нанасяте, когато изправяте или къдрите косата си с преса или маша. Тези уреди могат да причинят необратима щета на косата, в случай че се употребяват неведнъж всекидневно.

Същото деяние може да се получи и след дълго излагане на слънце. За това използвайте артикули с UV отбрана за косата, които ще се погрижат за нея.

Вашата коса заслужава най-хубавата грижа! Подарети си това наслаждение да имате луксозна коса всеки ден, с качествените артикули на #Kadiffe!

Вижте цялостната гама грижа за косата тук >>> https://bit.ly/Kadiffeproducts

Ще ни откриете на адрес:
София Дамян Груев 46 0898777740
София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София Солунска 23 0898770058
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР