Кортни Кардашян и Травис Баркър вече са сгодена двойка! Барабанистът ...

Кортни Кардашян и Травис Баркър вече са сгодена двойка! Барабанистът

Вижте снимки от романтичния годеж на Кортни Кардашян и Травис Баркър

Кортни Кардашян и Травис Баркър към този момент са сгодена двойка! Барабанистът на Blink-182 създаде в действителност доста сантиментално предложение за брак на риалити звездата. На 17 октомври на плажа в Монтесито, Калифорния Баркър е изискал ръката на най-огромната сестра от клана Кардашян-Дженър.
42-годишната Кортни се комплименти с щастливата вест в своя Instagram профил, споделяйки и няколко сантиментални фотоси от предлагането на Травис.
За Кортни и Травис се знае, че са били дългогодишни другари, преди да стартират връзката си през януари 2021 година Наскоро двамата провокираха клюки за бъдещ годеж по време на пътуването им до „ Дисниленд “ преди към два месеца.
След това, през септември, Кортни съобщи на сцената на наградите VMA, че Травис е бащата на бъдещите ѝ деца. 45-годишният Баркър пък татуира името на Кортни на гърдите си. Освен това през финалните няколко месеца влюбените станаха много обсъждана двойка и с това, че прекомерно намерено и демонстративно споделят възприятията си един към различен в обществените медии, а и на социални обстоятелства.
Според жълтите медии, единствено по-малката сестра на Кортни – Клоуи Кардашян и половинката ѝ Тристан Томпсън са били на плажа, с цел да гледат по какъв начин Баркър пада на колене и желае ръката на Кортни.
Това ще е първи брак за Кортни, която има три деца от някогашния си избраник Скот Дисик, за който по този начин и не се омъжи. Травис пък има два брака зад тила си с Мелиса Кенеди (от 2001 до 2002 г.) и с Шана Моаклер (от 2004 до 2008 г.), от която има три деца.

По-рано Кортни имаше връзки със спортиста Юнес Бенджима и с модела Лука Сабат, до момента в който Баркър пък за малко излизаше с Рита Ора през 2015 година

Източник: tialoto.bg