Коронавируст отне живота на още един лекар у нас. 59-годишната

...
Коронавируст отне живота на още един лекар у нас. 59-годишната
Коментари Харесай

Лекарка се зарази повторно с К-19 и този път той отне живота й! Огняна Кумбова не е имала придружаващи болести

Коронавируст лиши живота на още един доктор у нас. 59-годишната доктор Огняна Кумбова от филиала на Спешна помощ в Свиленград е умряла след затруднения с Covid-19 в старозагорската болница.

Тя е била инфектирана наново с вируса, откакто в края на предходната година е преборила инфекцията.

Докторите от незабавното поделение в Свиленград обявиха във Facebook, че са потресени от трагичната разлъка със своя прелестен сътрудник и показаха болката си.

Няма данни тя да е имала съпътстващи болести.

За последното денонощие на територията на област Хасково са регистрирани 8 нови позитивни случая на ковид на зараза, седем умряли и са сложени 110 дози ваксина.

Починали 3 мъже и една жена от Хасково, една жена от Димитровград, както и два мъже от Свилендград и Минерални бани.

Случаите на ковид на зараза, доказани в област Хасково все още, са 9144. Общо приетите в болница лица с доказан PCR тест, въведени в Единната осведомителна система, са 255. В МБАЛ-Хасково са настанени – 104. В МБАЛ-Димитровград са настанени - 23. В МБАЛ-Харманли са настанени – 16. В МБАЛ-Свиленград са настанени – 50. В Специализираната болница за интензивно лекуване на пневмо-фтизиатрични болести в Хасково са настанени – 22. В МБАЛ-Хигия – 5. В лечебни заведения отвън региона се лекуват – 35. От началото на пандемията са умряли 576 души от региона, а изцяло излекувани са 6915 души.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР