Коронавирусната пандемия удари жестоко по музикалния бизнес на Веселин Маринов,

...
Коронавирусната пандемия удари жестоко по музикалния бизнес на Веселин Маринов,
Коментари Харесай

Веселин Маринов избяга от ковид. Къде се покри?

Коронавирусната пандемия удари грубо по музикалния бизнес на Веселин Маринов, само че за сметка на това персоналният му живот процъфтява. След като редуцира концертната си активност поради противоепидемичните ограничения, трубадурът от Полски Тръмбеш се е трансформирал в същински домошар, а най-доволна от този факт е половинката му и негова адашка Веселина, написа вестник " Ретро ".

От известно време двойката изживява своя любовен подем надалеч от шумната столица. Изпълнителят на „ Горчиво вино “ има първокласен апартамент в Студентски град. Сега обаче с обичаната му Веселина взели решение да изоставен огромния град и да се уединят във вилата им край Разлог.

Звездата купи горския парцел доскоро повече от година с концепцията да развива хотелиерски бизнес с нея. В края на януари артистът бе вписан като едноличен притежател на капитала и шеф на „ Планински изгрев “ ООД за услуги в региона на хотелиерството, ресторантьорството или други услуги в региона на туризма с концепцията жена му Веселина да менажира компанията, като отдава 5-звездната вила на заможни посетители. Пандемията обаче трансформирала проектите им и към този момент двойката употребява 5-звездния разкош парцел, за който се мълви, че коства 350 хиляди евро, за лични потребности.

„ Много съм благополучен с живота, който пребивавам. За разлика от професионалния, който е в огромно тестване, персоналният ми живот е идеален. Веселина изпълни дома ми с обич и желанието да се прибирам и от най-далечното място в света “, удовлетворен е естрадният трубадур.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР