Коронавирусът трие като запотено стъкло малките ти планчета, целички, борбички,

...
Коронавирусът трие като запотено стъкло малките ти планчета, целички, борбички,
Коментари Харесай

Иван и Ирина Тенчева излязоха от болница

Коронавирусът трие като запотено стъкло дребните ти " планчета ", " целички ", " борбички ", " задачки ". Това написа брачната половинка на продуцента Иван Христов – Ирина Тенчева, във фейсбук. Двамата бяха изписани от  болницата, където бяха признати по неотложност след затруднения от Ковид-19.

Тенчева заяви в мрежата, че двамата са си взели сбогом с доктор Зарчева и екипа на болничното заведение.

Бившата тв водеща разгласява и две фотоси. Съпругата на Иван призна в мненията, че двамата още са на антибиотици.

Ето какво написа Ирина Тенчева:

Днес си казахме сбогом с доктор Зарчева и с превъзходния ѝ екип от БОЛНИЦА СОФИЯМЕД - БЛОК 2, етаж 2.

Ежедневни срещи с Човеците, които тя е събрала в медицинския си dream team бяха най-приятните моменти от денонощието ни през последните 10 дни.

Вирусът C-19 смачква освен физиката ти, само че също по този начин увереността ти, че нещо зависи от теб или от някой; изпарява смисъла от съвсем всичко; трие като запотено стъкло дребните ти “планчета ”, “целички ”, “борбички ”, “задачки ” отпреди.

На фона на физическото страдалчество, неизвестността, тоталния безпорядък в главата, в дома ти, в фамилията... си представете по какъв начин:

Всеки ден, всеки един санитар, здравна сестра, асистенти, лекари с най-различни специалности и опит намират дума, усмивка и жест, с които без непотребна поезия да ти покажат, че всичко, което се случва е обикновено и че би трябвало да си дадем време, време и по-широки хоризонти на мисълта, по-широки от този миг... Докато изпълняваха медицинските си задания тези Хора с по 24 часови наряди, хранили се за последно преди ден, невиждали възрастните си родственици с месеци, безспирно обхождащи сред стаите и 100-те пациента, намираха време да ни кажат по нещо за хубавите разходки измежду природата, които ще ни заредят като оздравеем; за класическото италианско кино и съветските поети; за пътешествията им и... за футбола в България, несъмнено   </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР