Коронавирусът отново настъпва и регистрираме все повече новозаразени, това съобщиха

...
Коронавирусът отново настъпва и регистрираме все повече новозаразени, това съобщиха
Коментари Харесай

В Благоевград: Ковид настъпва, скок на положителните проби в събота и неделя

Коронавирусът още веднъж настава и записваме от ден на ден новозаразени, това оповестиха за struma. com медици, нарастването се вижда в двата почивни дни, в които броят на пациентите с коронавирус, минали през лекарските кабинети и незабавно отделение- Благоевград се е нараснал.

" Има растеж спрямо предходните седмици, само че няма трагично нарастване на случаите, това съобщи доктор Веселка Мончева от РЗИ Благоевград. Д. р Мончева не съумя да каже съответни данни за събота и неделя, те ще бъдат обработени на следващия ден.
В МБАЛ Благоевград също няма напрежение. " Има растеж, само че към този момент всичко е умерено, увери и шефът на болничното заведение доктор Огнян Митев. Няма тежки случай, не е напълнен и потенциала ни, тъй че място за суматоха няма, посочи болничният началник.
" В началото на вълната сме, доста е нарастването. Очакванията са, че този растеж ще продължи и към началото на ноември ще достигнем пик. Вероятно няма да се върнем към трагичните събития Спешна помощ да не съумява да събира пациентите. Новите разновидности на вируса не демонстрират толкоз тежко протичане, само че бързо и елементарно се популяризира, това сподели тази заран доцент Кунчев в ефира на национална телевизия.

П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg