Коронавирусът категорично изпреварва процеса на ваксинация и той имунизира българското

...
Коронавирусът категорично изпреварва процеса на ваксинация и той имунизира българското
Коментари Харесай

Д-р Валентин Янев: Всеки пациент с температура е с COVID-19, други вирусни инфекции няма

" Коронавирусът изрично изпреварва процеса на имунизация и той ваксинира българското население. Ваксинационният развой пагубно изостана ". Това сподели пред доктор Валентин Янев, общопрактикуващ доктор в София. Той акцентира, че това е на доста неприятна цена, която е 5% смъртност.

" Промяна в съотношението имунизация - вирус надали ще настъпи ", предвижда лекарят и посочи, че са нужни 2,5 милиона ваксини, с които в околните към два месеца да се имунизират 2,5 милиона българи, което съгласно него ще е задоволително количество за реализиране на групов имунитет, тъй като огромен % от хората в България са с имунитет след боледуване с Covid-19.

По думите на доктор Янев разхлабването на ограниченията от 1-ви април е гибелен акт, от който ще има пагубни последици. " Вирусът ще се движи мълниеносно и болничната система ще завърши ", сподели той.

Общопрактикуващият доктор показа, че лекарите са на лимита на опциите си. Той изясни, че Спешната помощ изнемогва, а е въведена концентрация и в лечебните заведения одобряват единствено пациенти, докарани от незабавните екипи. Той даде образец с пациенти, чакащи за кола за спешна помощ по 6-7 часа, което по думите му е разпад на бързата помощ, които физически не могат да поемат случаите.

" Всеки пациент с температура е с Covid-19, други вирусни инфекции няма ", акцентира доктор Янев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР