Корнея и Барселона играят при 0:0 в мач от 1/16-финалите

...
Корнея и Барселона играят при 0:0 в мач от 1/16-финалите
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Корнея 0:0 Барселона, продължения

Корнея и Барселона играят при 0:0 в мач от 1/16-финалите за Купата на краля. Домакините се подвизават в третото равнище на испанския футбол, само че са прочут противник за Барса, защото тимът също е каталунски.

В 39-ата минута Рамон Хуан избави дузпа, изпълнена от Пянич. Десетина минути преди края на постоянното време гостите завоюваха втори углавен удар, само че Дембеле изпрати топката непосредствено в краката на Хуан.

Първите 10 минути минаха динамично с сменен напън от двете страни. Домакините пробваха да изненадат противниците си първоначално с три следващи ъглови удара, само че защитата на Барса се оправи и след това изнесе играта напред.

В идващите 15 минути равностойната игра се завърна. Барселона опитваше пробиви в наказателното поле, само че всички подстъпи към вратата бяха блокирани или избивани. Корнея от своя страна отвърна с нови два корнера, само че те не доведоха до заплаха.

В 26-ата минута Тринкао нанесе първия изстрел за своя отбор към очертанията, само че той прелетя високо над напречната греда.

В 33-ата минута Пянич извърши заучено ъглов удар, пращайки топката към дъгата на наказателното поле, където Тринкао засече от воле, само че Рамон Хуан улови.

120 секунди по-късно Медина извърши директен свободен удар, след който Мартин засече с глава, само че коженото кълбо мина над вратата.

Pjanic misses a penalty
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР