Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на

...
Корнелия Нинова връчи електронни карти за членство в БСП на
Коментари Харесай

Нинова прие нови членoве на БСП във Варна

Корнелия Нинова връчи електронни карти за участие в Българска социалистическа партия на новоприети и възстановили статуса си на социалисти няколко десетки варненци. Варна е вторият град след Пловдив, където ръководителят на Българска социалистическа партия персонално поздрави новите и завърнали се в партията притежатели на партийни книжки.
Средната възраст на новите партийци от морската ни столица е 25 години. Сред тях са ученици на Висшето военно-морско учебно заведение със компетентност „ Корабоводене “, „ Корабоплаване “ и Логистика “; експерти по информатика, програмиране, финанси и интернационалните връзки от Икономическия и Технически университет във Варна. Бъдещи медици и 30-годишен мъж, приключил е образованието си в Лондон - маркетинг управител, само че завърнал се да работи да се развива у нас, попълнят листата на новопостъпилите социалисти край морето.

Възстановилите участието си варненци са напуснали партията преди години в символ на противоречие с политиката, водена от предишни ръководители на Българска социалистическа партия. Десетките поддръжници на политиките и промените в партията, провеждани от Нинова, се възползват от шанса да се върнат и да поддържат водача и Столетницата.

След оповестяването преди седмица от водача на българските социалисти на старта на самодейност за включване в Българска социалистическа партия в цялата страна на „ Национална акция за банкет на нови членове “, първи се отзоваха отдръпнали се социалисти от Пловдив, както и нови искащи за участие. Тогава Нинова съобщи: „ Всеки, който желае смяна и е подготвен да работи с грижа за хората, е добре пристигнал. Благодаря на тези, които се завръщат при нас и на новите членове. Заедно ще създадем смяната в България допустима “.

В структурите на Българска социалистическа партия в цялата страна постъпват молби за участие в партията, удостовери и във Варна Корнелия Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР