Корнелия Нинова се оплака от репресия от страна на прокуратурата.

...
Корнелия Нинова се оплака от репресия от страна на прокуратурата.
Коментари Харесай

Кирил Добрев пред Tribune.bg: Нинова има психични отклонения, въпреки съда не ми дава да гласувам на Национален съвет

Корнелия Нинова се оплака от принуда от страна на прокуратурата. Според нея е невиждан акт на обвиняването да се бърка във вътрешно-партийни въпроси. По думите й става дума за тъжба подадена от Кирил Добрев, който съда с решение върна назад в редиците на Българска социалистическа партия, откакто Нинова реши да го изключи. Медията ни потърси за коментар Добрев, с цел да разбере какво тъкмо се е случило и каква е жалбата му. Ето какво показа той пред нас:  

Г-н Добрев, за какво откакто съдът Ви възвърне като член на Националния съвет на Българска социалистическа партия още веднъж подадохте тъжба против управлението на партията?

- Това е една тъжба против госпожа Нинова, тъй като тя не ме позволи до съвещание на Националния съвет и не извършва правосъдните решения. Аз съм подал тъжба до полицията и прокуратурата. Вие, в случай че спечелите дело, което е без право на обжалване и не ви позволен, какво ще извършите?! Ще извършите същото. Тя нарушава правата ми да бъда член на Националния съвет, което съдът е отредил, че би трябвало да бъда подобен.

Г-жа Нинова твърди, че два пъти сте участвали и дори сте се изказвали?

- Тя има психологични отклонения тази жена. Аз ще покажа в 13:30 ч. пред „ Позитано “ 20, че съм участвал, само че тя не ми даде да гласоподавам. Не ми даде да упражня правото си. Не зачетоха гласа ми при гласуването. Това е. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР