Корнелия Нинова приши БСП към ветото на президента върху промените

...
Корнелия Нинова приши БСП към ветото на президента върху промените
Коментари Харесай

Нинова и БСП плътно зад гърба на Радев за ветото: Ако ГЕРБ го отхвърлят, ще сезираме Конституционния съд!

Корнелия Нинова приши Българска социалистическа партия към ветото на президента върху измененията в Закона за приватизацията. “Абсолютно основателно в това което ние поддържаме, гласувахме срещу него, то е тежко лобистки и обслужва ползите на избрани олигарски да не си заплащат отговорностите.

Виждаме, че ГЕРБ се готвят да вършат промени, само че единствения метод е да подкрепим ветото. Това съобщи Корнелия Нинова на брифинг, като добави, че евентуално от ръководещата партия ще желаят отменяне на ветото и да вършат нови промени. Ако отхвърлят ветото ще сезираме Конституционния съд.

Нинова приканва за преустановяване на ваканцията и да бъде признато ветото на президента. Тя съобщи, че тези промени изрично се облагодетелстват избрани стопански кръгове.

По мотив евтанизирането на животни, Нинова съобщи, че сезират основния прокурор за дейностите на БАБХ, заличаване на частна благосъстоятелност, навлизане в частна благосъстоятелност и недопускането на хората до собствеността им. Нинова акцентира, че заравянето на животните носи риск от болест, както и ненавременното обезпаразитяване.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР