Корнелия Нинова пази в дълбока тайна подробностите около живота на

...
Корнелия Нинова пази в дълбока тайна подробностите около живота на
Коментари Харесай

Синовете На Цецка Цачева И Корнелия Нинова Купонясват Заедно

Корнелия Нинова пази в дълбока загадка детайлностите към живота на сина си Рафаел. Пред обществото тя показва наследника си като непретенциозно и безшумно момче. „ Ретро “ се снабди с неповторими фотоси на младежа, на които той демонстрира богата банкетна просвета и фриволно държание към нежния пол.

От скандалната фотосесия на Рафаел се вижда, че е купонджия по душа и се движи в шумни компании. Любопитна детайлност е, че член на другарската му банда е синът на Цецка Цачева – Румен, който също има забележително обучение и работи в ЦЕРН – Европейския съвет по нуклеарни проучвания.

Макар Корнелия и правосъдната ни министърка да са съпернички на политическата сцена, очевидно децата им са намерили общи ползи, измежду които и среднощните гуляи. Лидерката на Българска социалистическа партия е споделяла, че досега Рафаел в никакъв случай не я е запознавал с гаджетата си, само че от фотосите си вижда, че такива към него по никакъв начин не липсват. Вероятно синът на социалистката изпитва известни терзания да заведе снаха в дома ѝ и не търси нейното утвърждение за персоналния си живот за сметка на професионалните подвизи.

От година Рафи работи в една от най-големите капиталови банки в света – „ Голдман Сакс “, намираща се в Ню Йорк. Позицията, която младежът заемал, е на финансов анализатор. За час работа синът на Нинова получавал по 86 $. За цялостен работен ден надникът му възлизал на 688 $, или 1300 лв.. Месечното му заплащане пък по елементарна сметка демонстрира, че надвишава 30 хиляди лв., а за миналата година Рафи е изкарал съвсем 400 бона, написа „Ретро“.

25-годишният правоприемник на шефката на Българска социалистическа партия живеел пищно и се ширел в жилище на пъпа на Ню Йорк. Амбициите му били да продължава да се изкачва в йерархията на банковото сдружение, като към този момент проявявал вкус и към шефско място. Все още обаче бил прекомерно некомпетентен, макар че боравел ловко с парите – линия, която околните му считали, че е наследил от своята съобразителна майка.

Рафаел е ученик на Софийската математическа гимназия, като дълги години беше част от националния тим в дисциплината и се кичеше с медали от влиятелни интернационалните конгреси. После надареният математик се дипломира като финансов инженер в елитния университет „ Бъркли “, откъдето са излезли 71 лауреати на нобелови награди.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР