Корнелия Нинова и социалисти са получили призовки по жалба на

...
Корнелия Нинова и социалисти са получили призовки по жалба на
Коментари Харесай

Нинова с призовка по жалба на Кирил Добрев: Няма да се явим на разпит! Да ни отведат принудително!

Корнелия Нинова и социалисти са получили призовки по тъжба на Кирил Добрев, заяви лидерката на БСП на брифинг в централата на партията.

От обърканото пояснение на Нинова не стана ясно защо закононарушение желаят да я разпитат от държавното обвиняване.

„ Вчера получих призовка да се явя на разпит с юрист и да дава запис и протокол от Национален съвет на Българска социалистическа партия 27 август. За да разбираем какво сме говорили на партиен съвет. Това е по тъжба на Кирил Добрев, който беше изключен, само че съдът отхвърли да го впише “, съобщи тя.

5 години Борисов отглеждаше и хранеше вътрешна съпротива в Българска социалистическа партия, твърди Нинова, намеквайки за Добрев.

„ Няма да дава и един лист на прокуратурата! Да вземат заповед за претършуване. Няма да се явим на разпит! Да ни отведат наложително! Ще сигнализираме всички вероятни и евро институции! “, закани се Нинова.

„ Преписки за нарушителите стоят с месеци, а цялата машина е задействана против Българска социалистическа партия. Г-н Гешев, свършиха ли убийци и изнасилвачи, че се заехте с вътрешните неща на Българска социалистическа партия “, попита тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР