Корнелия Нинова и ръководството на БСП няма да подават оставки.

...
Корнелия Нинова и ръководството на БСП няма да подават оставки.
Коментари Харесай

Нинова: Няма да подам оставка! Успяхме да запазим предишния си резултат

Корнелия Нинова и управлението на Българска социалистическа партия няма да подават оставки. Това съобщи самата тя на брифинг на социалистите след изборите. Тя бе безусловно безапелационна, че няма смисъл от нейната оставка и даже не се стимулира за какво няма да го направи.
Прочетете още
 Лидерът на Българска социалистическа партия отличи 5 насочни точки от вота на 2 октомври. На първо място, че са създали хубава и положителна акция, като са дали съответни оферти за решение на проблемите на хората. Нинова съобщи, че са обезпокоени от изборната интензивност, като  това е пестник за цялата политическа класа и извънредно време да осмисли какво споделя народът.

„ Очаквахме по-висок резултат. Не е добър, само че не драматизираме от това, взимаме си поучения, от нашите неточности и  други външни условия. В цялата тежка обстановка, успяхме да запазим предходния си резултат с 1% разлика. Това е позитивното, макар отрицателна акция ”, сподели водачът на Българска социалистическа партия. Тя добави, че в събота на Народно събрание на Българска социалистическа партия ще се проучват резултатите от изборите

„ Няма да подкрепим държавно управление с мандат на ГЕРБ, както и съюз с ГЕРБ и Движение за права и свободи.  Това е кардинална и поредна позиция. Ние сме решени да продължим  борбата си за смяна на модела ГЕРБ ”, сподели водачът на Българска социалистическа партия.  

Очаквайте детайлности!

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР