Коригираната и оправена версия на голямото октомврийско обновяване на операционната

...
Коригираната и оправена версия на голямото октомврийско обновяване на операционната
Коментари Харесай

Оправеното обновяване на Windows 10 създава нови проблеми на потребителите

Коригираната и оправена версия на огромното октомврийско възобновяване на операционната система Windows 10 (1809), излязло на 14 ноември, основава нови проблеми на потребителите. Притежателите на iPhone започнаха всеобщо да се оплакват, новата версия на Windows 10 October 2018 не поддържа програмата iCloud, която се срутва незабавно след стартирането .

Освен това, след инсталирането на Windows 10 October 2018, потребителите губят опцията въобще да конфигурират iCloud . Още при разкомпресирането на пакета се появява неточност, която не дава опция процесът да стигне до края:



Представителите на Apple и Microsoft към този момент оповестиха, че знаят за този проблем и работят за неговото премахване. Вероятно след два-три дни ще излезе ъпдейт за обновяването, който ще оправи казуса. Очаква се и излизането на нова версия на iCloud.

Да си напомним, че след излизането на огромното възобновяване Windows 10 October 2018, софтуерният колос спря неговото разпространяване и го отстрани от своите сървъри. Причината бе рекордно многото бъгове – заличаване на потребителските файлове, спорове с някои процесори на Intel и още доста други.

В новата версия тези проблеми са отстранени, само че се появиха други. Освен тази неточност, пораждат проблеми при потреблението на VPN, затруднения при включването на външни дискове и други.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР