Коридорът определено не е най-важното помещение в дома ви, но

...
Коридорът определено не е най-важното помещение в дома ви, но
Коментари Харесай

Махнете тези неща от коридора си, докарват ви неприятности

Коридорът несъмнено не е най-важното помещение в дома ви, само че май подценявате движимостите, които си позволявате да държите в него и отрицателното въздействие, което могат да окажат върху живота ви.
Всъщност ролята на коридора е извънредно значима и няма да преувеличим, в случай че кажем че си е напряко основна.
Все отново не забравяйте, че когато влезем в къщата, първо се озоваваме в него. Именно и от него към този момент добиваме визия за оформлението на жилището, в което ще влезем. Всеки прекрачил прага ви попада точно там първо.
Този човек обаче може да носи отрицателна сила и даже и да не влезе по-навътре в жилището ви, то той може да разклати силата във " вашата цитадела ". Именно заради тази причина доста хора не обичат да пускат непознати в жилището си.
В тази публикация ще ви разкрием кои предмети в жилището ви притеглят негативна сила и отблъскват позитивната и по какъв начин това може да притегли несгоди в живота ви.
Ако някое от тези неща се намира във вашия кулоар, то тогава е добре да му потърсите друго място или да се отървете изцяло от него.
Грешни фотоси
Възможно е и дори от време на време належащо да украсите коридора с разнообразни картини или фотоси. Важно е обаче доста деликатно да изберете какво тъкмо ще окачите там.
Не всичко е уместно. В коридора не е добре да сложите персонални фотоси и портрети, както и фамилни картини. Добре е да закачите натюрморти, пейзажи или изображения на животни.
Така ще избегнете отрицателната сила върху себе си от останалите.
Тези неща в дома ви провокират заболявания! Погрижете се за тях, преди да е станало късно
Пътни чанти и куфари
Когато оставите куфари или пътни чанти в коридора, може да провокирате кошмарни събития в живота си. Например свада със фамилията ви, при която ненадейно ще ви осени мисълта да се преместите.
Животът блика от истории, които могат да ви изгонят от жилището ви, това е по този начин тъй като силата на къщата е многопластова и друга.
Чантите и куфарите са категоричен намек, може и несъзнателен, че притежателят на жилището може да се елементарни с него когато и да е. Куфарите оставете в килер, дрешник или на закрита тераса.
Дребни неща, фигурки
Отрицателната сила е като прахуляк. Всъщност всички неприятни известия и сила, които носи всеки влизащ в дома, се отсрочват върху повърхностите в коридора.
Ако не почиствате доста добре и до искра дребните фигурки в коридора, то просто там продължава да си седи неприятната сила. Поради тази причина не е добре да трупате доста неща към входната врата.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР