Корейският автопроизводител Kia пусна нов цифров инструмент с име "move.ment".

...
Корейският автопроизводител Kia пусна нов цифров инструмент с име "move.ment".
Коментари Харесай

Kia глези водача с естествени звуци - видео

Корейският автопроизводител Kia пусна нов дигитален инструмент с име "move.ment ". Той употребява звуци, създадени от придвижване в природата, с цел да подтиква вдъхновението. Движението и природата са в основата на творчеството на Kia и компанията има вяра, че музиката е изключително вдъхновяваща форма на изкуство.

С инструмента „ move.ment “ Kia желае да разпространява креативното ентусиазъм на създатели, иноватори и клиенти по целия свят. Той може да бъде изтеглен от worldwide.kia.com, където се намира и повече информация за инструмента и неговата история (меню „ Нова Kia/Нашето ентусиазъм “).

Kia си сътрудничи със световноизвестния разработчик на синтезатори Артър Джоли, с цел да сътвори осем естествени звука. Те включват, да вземем за пример, шумът на потока Cheonggyecheon в центъра на Сеул, на мощни ветрове в пустинята Сахара и дъжд в гората на Амазонка.



Научните проучвания демонстрират, че по този начин нареченият "розов звук ", който е постоянно срещан в естествените звуци, може да сложи слушателя в положение на креативен поток. За да се подсигурява, че този звук се осъществя както би трябвало, всеки звуков детайл от „ придвижване.движение “ е изравнен с невронаучни параметри, заложени от невроложката Катрин Темплиър Люис.

Звуците могат да се употребяват за композиране на мелодии посредством смесването им, както и за прибавяне на резултати. В допълнение, потребителят може да употребява клавиатурата с цел да основава звукови модели, да резервира цикли (повтарящи се звукови последователности) и да модулира звуци.

Kia към този момент употребява "move.ment ", с цел да сътвори звуците за основни функционалности на новия електрически модел Kia EV6 и да създаде новото звуково лого на марката. В бъдеще Kia има намерение да употребява цифровия инструмент още по-широко, с цел да сътвори повече мелодии за идни акции на марката и транспортни средства.

С цел да издаде цялостен албум по-късно тази година, Kia сътвори първичен плейлист с четири песни, "move.ment ". Песните, основани с нови реализатори, са налични в онлайн услугата за стрийминг SoundCloud.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР