Корейският автомобилен производител изтегля хибридните си кросоувъри поради рядка неизправност

...
Корейският автомобилен производител изтегля хибридните си кросоувъри поради рядка неизправност
Коментари Харесай

Пак проблеми за автомобилите Hyundai


Корейският авто производител изтегля хибридните си кросоувъри заради рядка нередовност на арматурното табло. Оказва се, че екраните на цифровия инструментален клъстер на огромна партида коли са направени благодарение на дефектни резистори. Информацията е на Carscoops.

Проблемите в работата им може да докара до погрешно проявление на данните на устройството при минусови температури: замъглено или изместено. Южнокорейският производител на коли разбра за казуса на 26 ноември 2021 година и стартира вътрешно следствие. Заключенията са, че казусът в действителност съществува, сериозен е и е нужна сервизна акция.

Кампанията за евакуиране ще засегне кросоувъри Hyundai Santa Fe, както и Santa Fe PHEV plug-in хибридни транспортни средства. Всички дефектни коли са създадени сред 25 октомври и 1 декември предходната година. Само цялостната промяна на арматурното табло ще помогне за решаването на казуса. Цялата работа ще се прави в сервизи на формалните дилъри на корейския авто производител за сметка на компанията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР