Корейската компания Samsung анонсира в Холандия своя нов защитен таблет

...
Корейската компания Samsung анонсира в Холандия своя нов защитен таблет
Коментари Харесай

Анонс на Samsung Galaxy Tab Active 2: защитен таблет от среден клас

Корейската компания Samsung анонсира в Холандия своя нов предпазен таблет Galaxy Tab Active 2.
Устройството има заздравен корпус, подхожда на стандарта за отбрана MIL-STD-810 и устоя на екстремални температурни промени, напън, удари и рухване от височина 1,2 метра. А IP68 документа демонстрира доста положителната отбрана от вода.

Samsung Galaxy Tab Active 2 е оборудван с 8-инчов LCD екран с резолюция 1280х800 пиксела (плътност 189 пиксела на инч) и висока бляскавост от 480 кандела на квадратен метър, който може да се употребява и с ръкавици. Използва се системата-върху-чипа Exynos 7880 с осем Cortex A-53 ядра с тактова периодичност 1,6 GHz и интегрирания графичен ускорител Mali T830 MP2. Устройството разполага с 3 GB оперативна памет, 16 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с оптимален размер до 256 GB.

Конфигурацията на новия таблет включва още съществена камера с резолюция 8 мегапиксела, предна камера с резолюция 5 мегапиксела, скенер за пръстови отпечатъци в бутона Home и USB Type-C порт. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 7.1.1 Nougat .

Продажбите на 4G версията на таблета Samsung Galaxy Tab Active 2 ще започват в Холандия в края на този месец при цена 500 евро .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР