Корабоплаването в ще се възобнови след като големият контейнеровоз бъде

...
Корабоплаването в ще се възобнови след като големият контейнеровоз бъде
Коментари Харесай

Суецкият канал ще бъде отворен след техническия преглед на „Ever Given”

Корабоплаването в ще се възобнови откакто огромният контейнеровоз бъде изпратен за техническия обзор. Това ще стане по обед, когато ще стартира приливът, заяви източник от спешния щаб, представен от ТАСС.
„ В 11.30 часа ще стартира приливът, равнището на водата ще се повиши с към 2 метра. В момента контейнеровозът е ситуиран покрай брега. С прилива ще се опитаме да го раздвижим и изпратим на механически обзор, който ще се реализира в езерата, намиращи се на север от канала. След това навигацията ще се възобнови “, сподели източникът.
 Край на блокадата на Суецкия канал (ВИДЕО) Край на блокадата на Суецкия канал (ВИДЕО)
" Ever Given " - големият контейнеровоз, който блокира Суецкия канал в продължение на съвсем седмица, стартира да се движи през днешния ден, оповестиха...
Той посочи, че това е сюжетът, само че какъв брой време ще отнеме неговата реализация не е ясно. Според някои информации корабът има съществени повреди.
„ Ever Given ” беше затънал в Суецкия канал и в продължение на 5 дни блокираше придвижването по тази значима морска автомагистрала. С помощта на 17 буксира той беше изваден от това положение рано тази заран.
В момента на северния и южния вход на канала са се образували огромни опашки от чакащи кораби – към 400 на брой. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР