Корабоплаването през беше възстановено в понеделник, след като заседналият в

...
Корабоплаването през беше възстановено в понеделник, след като заседналият в
Коментари Харесай

Трафикът през Суецкия канал постепенно се нормализира

Корабоплаването през беше възобновено в понеделник, откакто заседналият в стратегическия морски път товарен транспортен съд беше изтеглен с 11 буксирни въжета и два мощни влекача.
За разчистването на задръстването от над 400 кораба обаче ще са нужни най-малко три дни. Очаква се през Суецкия канал да са минали над 100 кораба в двете направления.
 Освобождаването на Суецкия канал не значи завършек на рецесията Освобождаването на Суецкия канал не значи завършек на рецесията
400-метровият контейнеровоз, който блокира Суецкия канал в продължение на съвсем седмица, беше изместен, освобождавайки пътя на стотици...
" Ако се движим с това движение, за три дни или за три дни и половина, може да наваксаме изгубеното и да се разчисти задръстването от кораби. Няма да спим, това е ново предизвикателство, пред което сме изправени.
Пилотите ще работят през деня и нощем, ние ще работим непрекъснато, до момента в който не преминат всички кораби ”, разгласи шефът на държавната организация за Суецкия канал Осама Рабие.
Точно преди седмица 400-метровия товарен транспортен съд заседна по диагонал в канала, който е най-прекият морски път сред Европа и Азия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР