Корабите на Черноморския флот на Русия продължават да заемат изключително

...
Корабите на Черноморския флот на Русия продължават да заемат изключително
Коментари Харесай

За Русия е все по-трудно да запази контрола над Черно море

Корабите на Черноморския флот на Русия не престават да заемат извънредно отбранителна позиция, като патрулите нормално са лимитирани до водите край брега на Крим. Това оповестява английското Министерство на защитата в последния си разследващ отчет.

Това контрастира със засилената съветска военноморска интензивност на други морета, както е особено за това време на годината, написа News.bg.

Руският черноморски флот продължава да употребява крилати ракети с огромен обхват, които поддържат сухоземните интервенции. В момента обаче той изпитва компликации да упражнява ефикасен морски надзор поради загубата нана забележителна част от бойните самолети на морската авиация и

От английското разузнаване допълват, че все още о граничената успеваемост на черноморския флот подкопава цялостната тактика на Русия за инвазия , частично тъй като опасност за Одеса значително към този момент е обезвредена. Това значи, че Украйна може да отклони запаси, с цел да притисне съветските сухопътни сили на други места по фронтовата линия.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР