Контузия в крака попречи на обичания певец Любо Киров да

...
Контузия в крака попречи на обичания певец Любо Киров да
Коментари Харесай

Инцидент възпрепядства Любо Киров за наградите на БГ радио - slava.bg

Контузия в крайници попречи на обичания артист Любо Киров да се изправи пред публиката в Античния спектакъл в Пловдив, с цел да одобри премията си от БГ Радио. „ Любо трябваше да бъде с нас довечера, само че се контузи съществено “, обясниха хип-хоп артистите Павел и Венци Венц, които дружно с Киров победиха с най-голямото отличие на вечерта – ария на годината за „ Не бих могъл “.

Самият реализатор на „ Както преди “ е дошъл в града под тепетата особено за събитието.

Инцидентът се е случил по време на подготовките за церемонията. По-късно стана ясно, че най-лошо е потърпевш кракът на артиста.

Хиляди фенове на българската музика приветстваха отличниците на тазгодишните награди на БГ Радио в Пловдив. Още при започване на вечерта те получиха предизвестие да продължат да съблюдават ограниченията за обществена отдалеченост и по време на събитието.

С най-вече награди от него пък си потегли Ицо Хазарта. Той сграбчи общо три статуетки – за албум („ Неправилен рап “), реализатор и текст („ Имам човек “). Първата отличена за вечерта пък беше дъщерята на Саня Армутлиева – Алма, която победи измежду номинираните за „ Дебют “.

„ Шокирана съм, тъй като единствено преди година съм се опитвала да изсвирвам на китара в стаята си, а през днешния ден получавам премия. Посланието ми към младите реализатори е да имат вяра в себе си “, сподели певицата. Преди излизането на 16-годишната Алма на сцената, градусът на настроението в Античния подвигнаха девойките от 4Magic.

Общо 10 премиерни песни бяха показани в Пловдив. За тях пред почитателите се изправиха Графа, Ицо Хазарта, Поли Генова, Виктория, Дара, Михаела Маринова, Павел и Венци Венц, които вкараха АТВ на сцената и други

Миро, чийто дует с Койна Русева „ Нависоко “ взе статуетката за най-хубав видеоклип, пък не пропусна да означи мотива със особено празненство, кулминационната точка на което бе торта, направена във формата на премията.

Сред останалите лауреати на вечерта бяха Стефан Вълдобрев и Обичайните обвинени (БГ група), СкандаУ (БГ дует/вокална група), дует „ Ритон “ (БГ вдъхновение) и Михаела Филева (БГ изпълнителка). „ За четвърти път сме „ Изпълнителка на годината “. Ние, тъй като нищо не би имало смисъл без вас “, безапелационна бе Филева.

Водещ на церемонията беше актрисата и певица Милица Гладнишка. С типичното си възприятие за комизъм, тя не изневери на стила си, като поздрави и меломаните с новото си откритие - „ плексикис “, което ни разрешава да се целуваме без да се допираме.

Източник: Monitor
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР