Контузии на големите звезди Килиан Мбапе и Неймар притесниха сериозно

...
Контузии на големите звезди Килиан Мбапе и Неймар притесниха сериозно
Коментари Харесай

Травми на Мбапе и Неймар уплашиха ПСЖ

Контузии на огромните звезди Килиан Мбапе и Неймар тормозиха съществено управлението на ПСЖ. Двамата нападатели напуснаха наложително терена в сряда вечер по време на контролни срещи на Франция и Бразилия. Най-скъпият състезател в света пострада при триумфа на „ селесао “ с 1:0 над Камерун. Юношата на „ Сантос “ бе сменен още в 5-ата минута, откакто получи болки в слабините. След срещата докторът на бразилците Родриго Ласмар побърза да увери френския гранд, че положението на футболиста е положително. Същото призна и самият Неймар.
„ Благодаря на всички за известията, с които ми пожелахте бързо възобновяване – написа играчът в своите профили в обществените мрежи. – Мисля, че няма нищо съществено. “
Бившият футболист на „ Барселона “ въпреки всичко ще мине обстойни прегледи в Париж.
В същото време Мбапе удари рамото си при прикосновение със стража Мартин Кампаня в дуела с Уругвай. „ Петлите “ завоюваха с 1:0 след гол на Оливие Жиру от дузпа. Състоянието на нападател обаче тормози щаба на международния първенец. Големият гений също мина нощес прегледи, с цел да стане ясно до каква степен е сериозна контузията.
Двете неприятни вести обаче изнервиха ПСЖ, защото пред отбора следва извънредно значим мач с „ Ливърпул “ в Шампионската лига идната седмица. Именно от него значително зависи дали първенецът на Лига 1 ще се класира за елиминационната фаза. След първите 4 мача в групите, тимът на Томас Тухел взе единствено 5 точки и е на трета позиция. А всичко с изключение на триумф против мърсисайдци може да значи ранно отпадане в шампионата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР