Концесията за стадион Христо Ботев“ вероятно ще бъде прекратена по

...
Концесията за стадион Христо Ботев“ вероятно ще бъде прекратена по
Коментари Харесай

Прекратяват по взаимно съгласие концесията на стадион Христо Ботев в Пловдив

„ Концесията за стадион „ Христо Ботев “ евентуално ще бъде прекъсната по взаимно единодушие, като това може да стане относително бързо “. Това съобщи заместник-кметът на Пловдив Георги Титюков в коментар на последното развиване по тематиката. В неделя министър председателят Бойко Борисов съобщи, че стадион „ Христо Ботев “ ще бъде приключен благодарение на страната, само че първо би трябвало да бъде развалена актуалната концесия.

„ Колко тъкмо ще коства довършването на стадион " Христо Ботев “, би трябвало да питате проектант Георги Савов от София. Аз съм чувал разнообразни суми сред 25 и 35 млн. лв.. За базата на Локомотив по капиталова стратегия сумата беше 6,3 милиона лв.. Целта е всеки от двата тима да има както съвременен стадион, по този начин и съвременна подготвителна база “, безапелационен бе Георги Титюков. Според него общината и страната ще търсят разновидности, с цел да могат двата клуба да бъдат равнопоставени при финансирането на въпросните обекти.

По-рано през днешния ден притежателят на Ботев Георги Самуилов благодари на премиера Бойко Борисов в особено изказване. „ Това е най-хубавото деяние и най-сигурният метод клубът да се върне в своя дом – „ Колежа “, съгласно закона. Решението е напълно в изгода на първо място на ПФК " Ботев Пловдив " и почитателите. То е далновидно и във връзка с развиването на футбола в града и като цяло за българския спорт. Оттук нататък помиряването в името на ПФК " Ботев Пловдив " и съдействието са основни за бъдещето на обичания ни тим! “, се споделя в изказването, публикувано на формалния уебсайт на ПФК Ботев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР