Концертът, който хитмейкърът Криско трябваше да направи днес – 5

...
Концертът, който хитмейкърът Криско трябваше да направи днес – 5
Коментари Харесай

Отменят концерта на Криско и Филхармонията в Бургас

Концертът, който хитмейкърът Криско трябваше да направи през днешния ден – 5 юни, взаимно с филхармония Проф. Димитър Ненов в Бургас, се анулира. Това оповестиха от Летния спектакъл в морския град, който щеше да даде терен на събитието.

Технически аргументи са довели до отстранения концерт, написа в формалното изказване. Въпреки това, съгласно спекулации, това се дължи на слабия интерес към събитието.

Проверка на Монитор демонстрира, че все още за Трибюта към българската музика на Криско и Филхармонията са продадени към две трети от пропуските. Информация да анулирания концерт обаче липсва от формалната страница на събитието.

Според първичните проекти звук за ария изпълнителят на Незаменим въпреки всичко ще даде още в Плевен (10 юни), Пловдив (24 юни), където билетите са съвсем към този момент разпродадени, и Добрич (27 юни).

В концерт-спектакъла Трибют към българската музика Криско ще извърши някои от най-обичаните български поп песни от последните две десетилетия.

Аранжиментите към тях са основани особено за симфоничен оркестър от надарения диригент Левон Манукян. На сцената ще бъдат още и Иво Дуков (пиано), Добромир Бончев (китари) и Даниел Желев (барабани).
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР