Концерт с участието на легендарния вокалист на Юрая Хийп“ Джон

...
Концерт с участието на легендарния вокалист на Юрая Хийп“ Джон
Коментари Харесай

Празничен концерт с участието на Джон Лоутън и Б.Т.Р. предстои в Панагюрище

Концерт с присъединяване на именития вокалист на „ Юрая Хийп “ Джон Лоутън и българската рок група Б.Т.Р. ще се състои в община Панагюрище във връзка Деня на миньора - 25 август. Концертът ще бъде подарък от компанията „ Асарел-Медет “АД и нейните партньори по мотив Деня на миньора за всички поданици и посетители на общината. 

Тази година някогашни и сегашни служащи и чиновници в медодобивното дружество ще отбележат своя професионален и фирмен празник с обичайния си концерт на 25 август в курорта Панагюрски колонии.

Програмата стартира в 10:30 часа с водосвет и празничен молебен за здраве и благоденствие в църквата „ Св. Иван Рилски “ в село Панагюрски колонии, която е подаяние от „ Асарел-Медет “АД.

Малко преди обяд Ути Бъчваров ще забърка апетитен курбан в котел, направен от асарелска мед. Празничният концерт ще започва в 11:30 часа с осъществяванията на духов оркестър „ Делчо Радивчев “. След това на сцената ще излязат мажоретният състав към Обединен детски комплекс-Панагюрище и самодейни танцови сформира от района.

Почитателите на българската музика ще бъдат зарадвани с безконечните шлагери на Орлин Горанов, а тези на обичайния български фолклор с осъществяванията на Северняшкия танцов отбор. За най-младите ще пеят Поли Генова и дуетът Дони и Нети. 

Кулминацията на концерта ще бъде роклегендата от „ Юрая Хийп “ – Джон Лоутън, който се чака да излезе на сцената към 16 часа дружно с една от най-хубавите български рок групи Б.Т.Р.

Звездата на Джон Лоутън изгрява при започване на 70-те години, когато е вокалист на паметната немска рок-група „ Lucifer`s Friend ”, с която записва девет албума и притегля вниманието на огромните имена в музиката. През 1977 година Лоутън е измежду артистите, които са поканени на прослушване за мястото на Дейвид Байрън зад микрофона на „ Юрая Хийп “. Той впечатлява останалите от групата и преборва конкуренцията не на кого да е, а на самия Дейвид Ковърдейл. Следват три сполучливи албума и безконечни шлагери като „ Free Me ”, “Wise Man ”, “Sympathy ”, “Come Back To Me ” и други.  

Водещи на празничния концерт ще бъдат Васил Драганов и Петьо Петков-Шайбата oт „ Комиците “, които са подготвили и хумористични скечове. За облекчение на гостите са обезпечени рейсове, които ще потеглят в 9 часа от Автогарата в Панагюрище, селата от общината и градовете Стрелча, Златица и Пирдоп. В противоположна посока рейсовете потеглят от село Панагюрски колонии в 17 часа, оповестяват от компанията.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР