Концерт по повод 80-годишнината от рождението на Тодор Колев ще

...
Концерт по повод 80-годишнината от рождението на Тодор Колев ще
Коментари Харесай

„Сцена на кръстопът” почита Тодор Колев, Ламбо закрива фестивала с „Актрисата”

Концерт във връзка 80-годишнината от рождението на Тодор Колев ще зарадва феновете на огромния артист на 21 септември от 19 часа в Драматичния спектакъл в границите на фестивала „ Сцена на кръстопът ".

„ За Тодор Колев " е план на Камен Донев, в който той дружно със свои съученици и другари ще показа мемоари и разкази от първо лице, както и определени песни на огромния български актьор и подстрекател. На сцената ще забележим музикантите Петър Миланов, Людмил Стойнев, Стоян Янкулов - Стунджи, Димитър Тишев, Борис Таслев, Ева Перчемлиева - Тъканова, Криста, Александра Борисова.

Концертът е специфичен жест на Камен Донев към публиката на „ Сцена на кръстопът ".

Ден по-късно - на 22 септември от 19 часа в Драматичния спектакъл, е закриването на Международния есенен фестивал с „ Актрисата ". Спектакълът е с присъединяване на Аня Пенчева, Иван Панев, Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Павел Иванов и с арт шефа на „ Сцената " Стефан Данаилов.

„ Актрисата " на доста награждавания и шумно приветстван по света и в България драматург Питър Куилтър е комедия, която доближава и трагични обертонове. Актрисата Лидия Мартин, в чиято „ кожа " влиза популярната Аня Пенчева, желае да се сбогува с кариерата си и към това решение в гримьорната й се „ завихрят " шеметни обстановки, провокирани и от шеметния й живот на сцената и отвън сцената. Като на самобитен церемониал около актрисата „ дефилират " нейният по-млад някогашен брачен партньор Пол(Кирил Ефремов) и актуалният й застаряващ избраник Чарлз (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), сътрудникът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър( Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гардеробна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин провокира във вълнението си.

Билетите за двете събития - „ За Тодор Колев " и „ Актрисата ", ще се продават от 1 септември онлайн в уеб страницата на Драматичния спектакъл. В същия ден - 1 септември, в 11 часа стартират продажбите на билети за всички представления от програмата на „ Сцена на кръстопът " и на касата на Драматичния спектакъл.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР