Концернът Volkswagen е утвърдил дизайна на ново SUV, производството на

...
Концернът Volkswagen е утвърдил дизайна на ново SUV, производството на
Коментари Харесай

Евтино VW или преоблечена Skoda

Концернът Volkswagen е утвърдил дизайна на ново SUV, производството на което ще стартира след две години. Автомобилът ще е нискобюджетен и ще се създава в Русия, в Китай, в Аржентина и в Мексико.

Към момента германците назовават новия си план Volks-SUV или национален кросоувър, а за име на серийната версия се спряга Tharu. Названието напълно неотдавна беше записано от концерна като комерсиална марка.

За страдание евтиното SUV няма да се продава в Европа, тъй като на Стария континент германците залагат на аналогичния T-Roc. Народният всъдеход обаче ще е световен и като се изключи Стария континент ще се продава по целия свят.

Производителят разчита да продава годишно по 400 000 Volks-SUV. Първи, още през август тази година, новият кросоувър ще получат в Китай, като продукцията за Поднебесната страна ще излиза от взаимното дружество SAIC-VW.

През 2020-а ще стартира производството на Volks-SUV в Мексико, откъдето ще се внася и на пазарите в Съединени американски щати. По същото време ще започват поточните линии на заводите на VW в Русия и в Аржентина.

Автомобилът ще бъде изработен на модулната платформа MQB и ще се нарежда под Tiguan. За него ще бъдат употребявани по-евтини материали, като съгласно значително спекулации, Volks-SUV ще съставлява в действителност "преоблечена " Skoda Karoq.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР