Концентрация и съчетания, изиграни по най-добрия начин - това очаква

...
Концентрация и съчетания, изиграни по най-добрия начин - това очаква
Коментари Харесай

Вяра Ваташка: Момичетата показаха, че могат да преодолеят болката

Концентрация и съчетания, изиграни по най-хубавия метод - това чака от националния отбор по художествена гимнастика-девойки, техният треньор Вяра Ваташка.

Днес (3 април) Камелия Петрова, Мария Стаменова, Кристиана Дойчева, Гергана Трендафилова, Александра Василева, Сузан Пуладиан и Кристина Кърчева направиха подиум подготовка преди мощния шампионат за Купа " София ". Финалите на обособените уреди в конкуренцията ще се проведат на 6 април и ще бъдат излъчени директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG.



" Децата направиха доста мощна подиум подготовка и сме доста удовлетворени от тях. Имаме контузени девойки, само че те са състезатели. Показаха, че могат да се концентрират, да преодолеят болката и да играят. Дай боже, и на следващия ден, и вдругиден да играят по същия метод ", съобщи Ваташка.

" Очаквам да си изиграят съчетанията по най-хубавия метод. Имат висока заложена компликация, конкуренцията е доста висока, 13-14 тима ще вземат участие - Италия, Беларус, Израел, Украйна. Очаквам да са съсредоточени и да си изиграят съчетанията по най-хубавия метод. Всеки шампионат е значим. Не са доста, а остават единствено 2 месеца до европейското. Много се веселя за старта ни в Москва, тъй като им даде едно самочувствие, че могат ", добави тя.

Снимка: БФХГ

В края на февруари 2021 година девойките на Ваташка завоюваха три сребърни медала на Гран при в Москва. През тази година тяхната огромна цел е положително показване на европейското състезание във Варна през юни 2021 година

Гледайте конкуренцията за Купа " София " на 6 април директно по RING, на уеб страницата btvnovinite.bg и на платформата VOYO.BG
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР