Контейнери за разделно събиране на зелени и биоразградими отпадъци ще

...
Контейнери за разделно събиране на зелени и биоразградими отпадъци ще
Коментари Харесай

Столични фирми искат да доставят контейнери във Враца

Контейнери за разделно събиране на зелени и биоразградими боклуци ще бъдат ситуирани във Враца, оповестяват от локалната администрация.
За задачата от общинската администрация в града към този момент са провели пазарни съвещания с две столични компании. За доставката на контейнерите за зелени боклуци, общо 446 броя за общините Враца и Мездра, едната компания предлага цена от 263 000 лева,, другата от съвсем 311 000 лева По план е планувано да се дават и 128 съда за събиране на биоразградими боклуци, още веднъж за потребностите на двете общини. За тях, едната софийска компания, предлага цена от малко над 83 000 лева, другата от малко над 89 000 лева
В резултат на настъпили промени, обаче, срокът на поръчката е продължен до 17 август. Възложителят подхваща дейностите поради произвеждане по обжалване, след подадена тъжба в Комисията за защита на конкуренцията. Жалбата е против решението за разкриване на процедурата и е с искане за налагане на краткотрайна мярка „ прекъсване на процедурата “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР