Контактната група ще проведе срещи с всички проевопейски и демократични

...
Контактната група ще проведе срещи с всички проевопейски и демократични
Коментари Харесай

Плевнелиев пред novini.bg: Контактната група ще проведе срещи с всички проевопейски и демократични сили


Контактната група ще организира срещи с всички проевопейски и демократични сили. Това съобщи пред Novini.bg Росен Плевнелиев  Росен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и някогашен министър на районното, президент на България в интервала 2012-2017 година

„ Благодаря за оказаното доверие да се включа в контактна група за търсене на единодушие по правила и цели, на които да стъпи едно бъдещо постоянно държавно управление. Предстои да се формализира нейния състав, като групата остава отворена за оферти от другите проевропейски и евроатлантически партии “, уточни той.

„ Контактната група ще стартира своята работа след съставяне на постоянното 48-мо Народно Събрание, като ще заседава и ще дава конференции за постигнатите резултати само в постройката на Народното събрание. Няма да се посещават партийни централи и да се организират срещи на други места, а единствено пред очите на българските жители и медиите, тъй като ще се работи за доверие и бистрота “, сподели още Плевнелиев.

По думите му, контактната група ще организира срещи с всички проевопейски и демократични сили за търсене на единодушие по правила и цели, на които да стъпи едно бъдещо държавно управление за превъзмогване на рецесиите и стабилизиране на страната. „ Целта е да се промени методът, да се възвърне разговорът, да се работи за доверие, да се търси обединяване към базисни правила, национални цели и работещи решения “, прибавя той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР