Консумацията на носи минимален риск за сърдечно-съдовата система в сравнение

...
Консумацията на носи минимален риск за сърдечно-съдовата система в сравнение
Коментари Харесай

Виното е безопасно за сърцето

Консумацията на носи най-малък риск за сърдечно-съдовата система спрямо други алкохолни питиета, обявиха учени от университета в Аделаида. Резултатите от проучването са оповестени в научното списание JACC: Clinical Electrophysiology, предава БГНЕС.

Медиците настояват, че хора, които пият по-малко от шест общоприети дози алкохол седмично, страдат по-рядко от сърдечни проблеми, в това число предсърдно мъждене.
 8 изгоди от пиенето на чаша вино, за които не сте и подозирали 8 изгоди от пиенето на чаша вино, за които не сте и подозирали
Малцина са тези, които не биха изпили на драго сърце чаша хубаво вино, изключително в случай че е домашно произвеждане. В същина, виното не на вятъра...

Консумацията на бира и сайдер носи по-голям риск за появяването на този проблем спрямо потреблението на алено и бяло вино. Опитите демонстрират, че при виновна приложимост на малко количество вино съществува най-малък риск от предсърдно мъждене, споделя ръководителят на изследването.

Резултатите при мъжете и при дамите са сходни. Все отново учените предизвестяват, че те не се отнасят до хора, които към този момент са диагностицирани със сърдечносъдови болести.

Още от ИНТЕРЕСНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР