Консултациите се правят тогава, когато има някаква яснота по позициите.

...
Консултациите се правят тогава, когато има някаква яснота по позициите.
Коментари Харесай

Денков обясни защо ПП не отидоха при президента

Консултациите се вършат тогава, когато има някаква изясненост по позициите. Това, което мога да кажа е, че Политическа партия и другите партии бяха заварени неподготвени във връзка с предварителния диалог, който би трябвало да се случи в управлението във всяка партия, както и сред партиите , които се пробват да сглобят коалиция, с цел да отидат при президента с някаква ясна позиция. Ако не са извършени авансово тези диалози, какъв е смисълът на консултациите, попита риторично просветителния министър Николай Денков в ефира на bTV.

По думите му, няма по какъв начин без диалози вътре в обединението да отидат представители при президента за приемане на мандат и да кажат " ето това ще е министър председателят ".

Според него, вечерта и до 13 ч. на идващия ден е било невероятно да се проведат диалози.
 И Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите през днешния ден
И Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите през днешния ден

И те се стимулират с Бюджета

Относно неразбирателството сред позицията на Българска социалистическа партия и тази на кабинета във връзка с активността на Москва у нас, Денков разяснява, че левицата постоянно е заемала рационална позиция .

Те споделят къде има проблем, само че не слагат ултиматуми за разлика от други партии, които счупиха обединението. Едно е да изразяваш мнение, друго е да поставяш ултиматуми, споделя Денков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР