Консултациите се правят тогава, когато има някаква яснота по позициите.

...
Консултациите се правят тогава, когато има някаква яснота по позициите.
Коментари Харесай

Денков е един от ПП, но със сигурност не е член на УС на ПП

Консултациите се вършат тогава, когато има някаква изясненост по позициите. Това, което мога да кажа е, че Политическа партия и другите партии бяха заварени неподготвени във връзка с предварителния диалог, който би трябвало да се случи в управлението във всяка партия, както и сред партиите , които се пробват да сглобят коалиция, с цел да отидат при президента с някаква ясна позиция. Ако не са извършени авансово тези диалози, какъв е смисълът на консултациите, попита риторично просветителния министър Николай Денков в ефира на bTV.

По думите му, няма по какъв начин без диалози вътре в обединението да отидат представители при президента за приемане на мандат и да кажат " ето това ще е министър председателят ".

Според него, вечерта и до 13 ч. на идващия ден е било невероятно да се проведат диалози.
 И Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите през днешния ден
И Българска социалистическа партия няма да взе участие в консултациите през днешния ден

И те се стимулират с Бюджета

Относно неразбирателството сред позицията на Българска социалистическа партия и тази на кабинета във връзка с активността на Москва у нас, Денков разяснява, че левицата постоянно е заемала рационална позиция .

Те споделят къде има проблем, само че не слагат ултиматуми за разлика от други партии, които счупиха обединението. Едно е да изразяваш мнение, друго е да поставяш ултиматуми, споделя Денков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР