Консултанти от ЦПЛР Кариерно ориентиране - Габрово“ ще предоставят безплатни

...
Консултанти от ЦПЛР Кариерно ориентиране - Габрово“ ще предоставят безплатни
Коментари Харесай

Кариерни консултанти с безплатни услуги в Габрово

Консултанти от ЦПЛР „ Кариерно насочване - Габрово “ ще дават безвъзмездни услуги за всички искащи от града и региона в офиса на Габровската търговско-промишлена палата, оповестиха от Общината.

Инициативата е първа стъпка на съдействие по подписано неотдавна съглашение сред двете организации. Въпреки че кариерните консултанти от Центъра работят най-вече с възпитаници и техните родители, в този момент всеки, който има потребност да бъде съветван, ще може да се обърне към тях за съвет.

Специалистите ще бъдат разполагаем в дните вторник и четвъртък от 10:00 до 12:00 часа и от 13:00 до 16:30 часа в офиса на Габровската търговско-промишлена палата на ул. „ Брянска “ № 30 (сградата на НТС).



Всеки, който се престраши да опита, ще бъде съветван съгласно своите потребности. Ето и няколко хрумвания с какво може да бъде потребен кариерният съветник:


 - Да помогне при изясняване на персоналните Ви кариерни цели
- Да Ви помогне да подобрите уменията си за търсене на работа
- Да помогне при подготовката на документи за кандидатстване и явяване на изявление за работа
- Да Ви помогне при правене на самостоятелен кариерен проект за развиване
- Да помогне при адаптиране на ново работно място и други

Заявки и записвания се одобряват на: тел. 066/ 988-889; имейл [email protected] - ЦПЛР „ Кариерно ориентиране-Габрово “ или на тел. 066/ 803-142 - Габровска търговско-промишлена палата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР